Sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Kihniön ja Parkanon terveyspalvelut ovat osa Pirkanmaan hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen

Kolmostien Terveys Oy tuottaa Kihniön sosiaali- ja terveyspalvelut

Kihniö on muodostanut Parkanon kaupungin kanssa sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen 1.5.2015 alkaen. Vastuukuntana toimii Parkanon kaupunki. Vastuukunta huolehtii yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveystoimen kunnille kuuluvat viranomaistehtävät. Poikkeuksena palvelujen tuotamisessa on ympäristöterveydenhuollon palvelut, joista vastaa Sastamalan kaupunki. Yhteistoiminta-aluetta koskeva sopimus on kestoltaan 10 vuotta ja siihen liittyy lisäksi 5 vuoden optio.

Kolmostien Terveys Oy:n sivuille

Pyys

Pyydä apua

Neuvontapalvelussa voit helposti pyytää tukea omaan, perheenjäsenen tai muun läheisen tilanteeseen. Palvelupyyntö välittyy lapsiperheiden kanssa työskentelevälle työntekijälle. Kolmostien Terveyden lapsiperheiden palveluissa työskentelevät ammattilaiset ottavat sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä.
Tuki ja neuvot annetaan puhelimitse ja sinut ohjataan tarvittaessa eteenpäin oikealle auttajataholle toiveittesi mukaan.

Pyydä apua - nappi löytyy tästä linkistä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on luonut digitaaliset palvelu- ja hoitoketjut, joista löytyy paljon hyödyllistä tietoa kuntalaisten käyttöön.

Hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen palveluketju löytyy tästä linkistä https://www.terveysportti.fi/xmedia/shp/shp01219/M...

Päihdepalvelujen hoitoketju: https://www.terveysportti.fi/xmedia/shp/shp01275/M...

Lasten ja nuorten mielenterveystyön palveluketju: https://www.terveysportti.fi/xmedia/shp/shp00964/M...