Talviliikuntakampanja 10.1.2022 - 31.3.2022

Talviliikuntakampanja 10.1.2022 - 31.3.2022

14.1.2022

www.liiku.fi/talviliikkuja

Kihniö on mukana Talviliikkuja- kampanjassa ajalla 10.1.-31.3.2022. Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida kuntalaisia liikkumaan seuraavien talviliikuntalajien parissa: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Talvikelit ovat nyt hyvät, mutta heikko lumitilannekaan ei estä liikkumista ja osallistumista!

Kesän haastepyöräilyn tapaan tavoitteena ja ideana on kerätä edellä mainituissa lajeissa sekä itselle että kunnalle kilometrejä.

Kihniö kilpailee alle 5000 asukkaan sarjassa ja kirjauksia voi tehdä maksuttomalla mobiili- ja nettisovelluksella tai vaihtoehtoisesti manuaalisesti talviliikuntakorttiin.

Miten osallistun?

Kihniössä osallistuminen kampanjaan on mobiili- tai nettisovelluskirjaus. Mobiili- ja nettisovellus on käyttäjille maksuton, ja se toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää talviliikkujan omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle. Rankingista näkee liikutut kilometrit kunnittain reaaliajassa.

Hanki sovellus osoitteesta https://tarzani.com/m/talviliikkuja/

Ensimmäisellä kerralla kirjataan omat tiedot ja tämän jälkeen voi Talviliikkuja logon tallentaa puhelimen näytölle, josta pääsee tekemään jatkossa kirjaukset helposti ja nopeasti. Muista ensimmäisellä kerralla valita Kihniö kunnaksi. Tietokoneella sovellukseen pääsee nopeasti sovelluslinkin kautta.

Kihniössä on käytössä myös talviliikkujan paperinen suorituskortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee liian haastavaksi. Liikuntakortteja on saatavilla myös Kihniön kunnantalolta tai kirjastosta.

Kampanjan päätyttyä liikuntakortti on palautettava kunnan neuvontaan manuaalista kuntakirjausta ja arvontaa varten 4.4.2022 mennessä. Kaikki yhteystietonsa jättäneet, niin sovellukseen kuin liikuntakorttiin, osallistuvat arvontaan!