Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow: KIHNIÖ 24.8.21 klo 9-11.30

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow: KIHNIÖ 24.8.21 klo 9-11.30

11.8.2021

KIHNIÖ 24.8.2021 klo 9-11.30 K-market Maurintorin pihassa

Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitus tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri Sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow pysähtyy Kihniössä ti 24.8. klo 9-11.30.

Kiertueella tehdään tunnetuksi Euroopan unionin nuorille, yhteisöille ja yrityksille tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Kiertuetta järjestävät EU:n maaseuturahastosta paikallisille yrityksille ja yhdistyksille tukea myöntävät Leader-ryhmät, mutta mukana on asiantuntijoita myös muista EU-ohjelmista. Nyt on oikein hyvä tilaisuus tulla kysymään lisää rahoitusmahdollisuuksista!

Tärkeässä roolissa koko kiertueella ovat paikalliset esimerkit ja erilaisten EU-hankkeiden toteuttajat: yhdistykset, yritykset, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot, kunnat ja kaikki muut tahot, jotka erilaista EU-rahoitusta hyödyntäen ovat luoneet uutta ja lisänneet hyvinvointia paikallisesti. Kihniössäkin mukana paikallisia hanketoteuttajia. Tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea EU-rahoitus Kihniössä ja naapurikunnissa mahdollistaa ja inspiroitumaan muiden esimerkeistä.

  • KehitysParkki Oy mukana pysäkillä kertomassa mahdollisuuksista yrittäjille ja myös omista hankkeistaan.
  • MHY Kihniö-Parkano kertomassa omista hankkeistaan ja mm. kansainvälistymiskokemuksia.
  • Lauhanvuori-Hämeenkangas UNESCO Geoparkin toimijat kertomassa Geowellbeing-hankkeesta.
  • Kihniön 4H-yhdistys kertomassa nuorten asialla olevista hankkeistaan.
  • 8 oppilaitoksen TYRSKY-hankkeesta kertomassa SasKy. TYRSKY-hankkeen avulla halutaan löytää uusia tapoja saada opiskelijoille mahdollisuuksia työssäoppimiseen. Hanketta on rahoitettu Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Tilaisuudessa voit myös testata tietosi EU-tietovisassa ja näin osallistua sähköpyörän arvontaan. Kaikkien kiertuetapahtumissa visaan osallistuneiden kesken arvotaan e-jopo (arvo 1027 €). Voit myös jakaa ajatuksesi siitä, mihin EU-rahoitusta tulisi alueella suunnata. Onko mielestäsi tärkeintä yrittäjyyden ja elinkeinojen tukeminen, nuorten mahdollisuudet tai ehkä ympäristö- ja ilmastotoimet? Entä alueen viihtyisyys tai tasa-arvo? Tule keskustelemaan!

Kaikki roadshown tilaisuudet järjestetään ulkona voimassa olevat koronarajoitukset ja suositukset huomioiden. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä kaikille pysäkeillä vieraileville.

Lisätietoja tapahtumasta antavat:

Leena Saloniemi, Leader Pohjois-Satakunta: 040 6838 852 leena.saloniemi(@)kankaanpaa.fi

Mimmi Virtanen, Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -kampanjakoordinaattori: 040 514 3108 /mimmi.virtanen(@)pirkanhelmi.fiKirjoittajat

Nimi Kristiina Mäkelä
Tehtävänimike Talous- ja hallintojohtaja
Puhelinnumero +358 44 7541 203
Sähköposti