Varhaiskasvatuksen opettajan toimi

Varhaiskasvatuksen opettajan toimi

8.1.2024

Kihniön kunnan sivistystoimessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toimi 1.2.2024 alkaen.

Kettukallion päiväkotiin on haettavissa varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva toimi 1.2.2024 alkaen. Kettukallion päiväkoti sijaitsee Kihniön keskustassa samassa rakennuksessa Kihniön yhtenäiskoulun kanssa. Päiväkodin lähiympäristö metsineen ja peltoineen tarjoaa lapsille monipuolisen oppimisympäristön. Sijainti yhtenäiskoulun yhteydessä mahdollistaa koulun tilojen, kuten liikuntasalin, verstaan, kotikeittiön ja juhlasalin käytön. Toimimme myös yhteistyössä yhtenäiskoulun opettajien kanssa.

Päiväkodissamme toimii kolme lapsiryhmää. Toiminta tapahtuu omissa ikäryhmissä sekä niistä muodostetuissa pienryhmissä. Pienryhmässä lapsi tulee kuulluksi ja oppiminen on helpompaa työskentelyn ollessa rauhallisempaa. Järjestämme myös koko päiväkodin yhteisiä toimintoja ja tapahtumia. Toimiva arki perustuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen.

Työ edellyttää eri-ikäisten lasten ja heidän perheidensä parissa työskentelyä, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa tiimissä sekä kykyä järjestää erilaisia toimintahetkiä ja toimia luontevasti lapsiryhmien kanssa. Ammatillinen otteesi työhön näkyy pedagogisena osasaamisena ja lasten osallistamisena.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, hyvää organisointikykyä erilaisissa siirtymätilanteissa sekä kehittävää työotetta. Työ on ajoittain nopeatempoista ja tilanteet voivat muuttua nopeasti. Kettukallion päiväkoti on vuoropäiväkoti.

Tukenasi päivittäisessä työssä ovat erityisopettaja, päiväkodinjohtaja ja muut päiväkodin työntekijät.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 26§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuaika päättyy tiistaina 20.01.2024 kello 15.00. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen vilja.lankinen@kihnio.fi. Tiedusteluihin vastaa päiväkodinjohtaja Annika Aittoniemi +358 44 7541 231.www.kihnio.fi

Kihniössä 08.01.2024 Sivistyslautakunta

Kirjoittajat

Nimi Vilja Lankinen
Tehtävänimike Hyvinvointijohtaja
Puhelinnumero +358 44 7541 297
Sähköposti