Osa-aikainen kirjastovirkailijan toimi avoinna

Osa-aikainen kirjastovirkailijan toimi avoinna

20.12.2022

Kihniön kunnan sivistystoimessa on haettavana toistaiseksi täytettäväksi osa-aikainen (50 %) kirjastovirkailijan toimi.


Haemme kirjastovirkailijaa Kihniön kunnankirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Etsimme kirjastotyöstä innostunutta, yhteistyökykyistä palveluiden kehittäjää, jolla on iloista ja positiivista asennetta pienen kirjaston monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja kirjaston järjestelytehtävien lisäksi mm. tapahtumien järjestämistä, tiedottamista eri kanavissa ja digineuvontaa.

Tehtävä edellyttää kirjastoalan koulutusta. Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujenammattitutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, tvt-osaamista sekä itsenäistä työotetta.

Arvostamme kokemusta kirjastotyöstä, kirjallisuuden tuntemusta ja esiintymistaitoa.

Työ alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Työ on vuorotyötä.

Hakuaika päättyy perjantaina 30.12.2022 kello 15.00. Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen paula.latvajarvi@parkano.fi Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tiedusteluihin vastaa kirjastonjohtaja Paula Latvajärvi 044-7865561 tai vt. sivistystoimenjohtaja Matti Sillanpää 044-7541202


Kihniössä 19.12.2022 Sivistyslautakunta