Valokuvauskilpailu

Valokuvauskilpailu ”Minun Kihniöni”


Kihniön kunta järjestää Suomi 100-teemavuoteen 2017 liittyvän valokuvauskilpailun aiheena ”Minun Kihniöni”. Valokuvauskilpailun tarkoituksena on saada uusia, ennen julkaisemattomia otoksia Kihniön luonnosta, ihmisistä, elinkeinoista, mistä tahansa mikä kuvaajan mielestä parhaiten kuvaa ”eloa ja oloa Kihniöllä”.


Kilpailuaika on 16.1.–5.11.2017 ja sarjojen voittajat julkaistaan Itsenäisyyspäivän juhlassa.
Palkintokuvista kootaan valokuvanäyttely ja kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat julkaistaan myös Instagramissa.


Kilpailuohjeet


1. Kilpailussa on kaksi sarjaa:
  · alle 13-vuotiaat
  · yli 13-vuotiaat
2. Kuvauspaikan tulee olla Kihniön kunnan alueelta
3. Kilpailuun voi osallistua yksittäisellä kuvalla ja/tai neljän (4) kuvan sarjalla. Kuvan/kuvien mukana tulee olla lyhyt kuvaus siitä, mistä kuvat/kuvat on otettu ja neljän kuvan sarjassa tarina siitä, miten kuvat ovat yhteydessä toisiinsa
4. Kuvan/kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvan/kuvien tulee olla ennestään julkaisematon. Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet
5. Kotirauhan, iän tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun
6. Myös matkapuhelimen kameralla tai tabletilla otetuilla kuvilla voi osallistua kilpailuun mutta järjestäjä pidättää itselleen oikeuden olla julkaisematta ko. kuvia, mikäli niiden tarkkuus ei riitä suurennoksen teettämiseen


Kuvien lähettäminen


Kilpailuun osallistutaan lähettämällä digikuva sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Viestiin kirjoitetaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti). Kuvasarja tulee lähettää kerralla samassa sähköpostissa.
Lähetettävän kuvan/kuvien tulee olla JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina (esim.1620 x 1080 px/72 dpi). Palkituista kuvista pyydetään erikseen korkearesoluutiokuvat.
Järjestäjä ilmoittaa kuvapalvelun ylläpitäjälle kuvan poistamisesta ja hylkää kuvan kilpailusta mikäli se on syrjivä tai loukkaava.


Palkinnot


Molemmissa sarjoissa palkitaan paras yksittäinen kuva ja paras sarja 200 eurolla. Palkitut luovuttavat kuvien käyttöoikeudet Kihniön kunnalle ilman erillistä korvausta käytettäväksi kunnan viestintään ja markkinointiin. Jos kilpailun muita kuvia aiotaan käyttää kunnan viestinnässä/markkinoinnissa, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti.


Kilpailun tuomaristo


Jarmo Hammo
Mauri Heliölä
Jyrki Järventausta
Klaus Myllymäki
Raimo Paasikoski
Satu Alajärvi, tuomariston sihteeri


Lisätietoja antaa vapaa-aikaohjaaja Jyrki Järventausta p. 044 754 1233, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..